Blogger tarafından desteklenmektedir.

5 Mayıs 2015 Salı

Hedefe 5 Kala.!

Hedefe 5 Kala..

    

    Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta kapanış mücadelesinde Akhisar Belediyespor'a konuk olan Galatasaray, karşılaşmadan Burak Yılmaz'ın attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı.




   Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren Galatasaray futbol takımımız, Akhisar Belediyespor engelini yıldız golcüsü Burak Yılmaz'la geçti.

   Bu sezon dış sahada Beşiktaş'tan sonra en başarılı ekip olan Galatasaray, 15. deplasman maçında 10. galibiyetine ulaştı. Sarı-kırmızılı ekip, 10 galibiyetin dışında 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bu müsabakalarda 26 gol atıp, kalesinde 17 gol gören Galatasaray, dış sahada 31 puan topladı.

   Galatasaray'ın beraberliğe tahammüllü yoktu. Rakiplerinin fire vermemesi ister istemez Galatasaray'da baskı yaratmıştır ancak bu Galatasaray'a engel olmadı.  Şampiyonluk yüzdeleri her geçen hafta  değişiyor. Hafiften ibre Galatasaray'a doğru öne çıktı. O maçların önemli olması için Galatasaray'ın kazanması gerekiyordu ve kazandı.

   Galatasaray son iki haftada maçın sonunu çok başarılı bir şekilde oynuyor bu durumda şampiyonluk yolunda büyük bir artı. Galatasaray bölüm bölüm iyi oynuyor ama o bölümlerde de çok etkili oluyorlar. 20-25 dakikada işi hallediyorlar ve adeta maçın bitimini bekliyorlar.
   
    Şampiyonluk yarışında avantajını sonuna kadar koruyacak bir görüntü sergileyen Galatasaray takımının omurgasında tecrübeli oyuncular olması çok önemli. İstediği zaman istediğini almasını bilen bir takım. Bu durumda Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda avantaja sahip olduğunu gösteriyor. 

Yazar: SİNAN SAMET YILMAZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bizi Takip Etmeye Devamedin...

TEAM PARTICIPATING